Radno vrijeme: 8:00 - 16:00
Zivinice, BiH
060 321 9694
Radno vrijeme: 8:00 - 16:00
Živinice, BiH
060 321 9694
Inspiracija za ostankom

Osnivanje kompanije

Firma IT TECH doo, osnovana 2019. godine kao start-up projekat u okviru Start-Up Grada Živinice, s ponosom ističe svoj neprestani rast i uspjeh. Od svog osnivanja, kompanija bilježi izvanredne rezultate i svake godine posluje s dobitkom. U 2022. godini, IT TECH doo je zaslužila visoku ocjenu AA++, što potvrđuje izuzetan kvalitet njihovih usluga.

Njihova misija je unapređenje lokalne zajednice i pružanje inspiracije mladima da ostanu u Bosni i Hercegovini, stvarajući nadu za bolju budućnost.

Nizanje uspjeha

Razvoj kompanije

Već dvije godine, IT TECH doo je partner renomirane njemačke agencije i uspješno sarađuje na raznim projektima s mnogim svjetski poznatim brendovima.

Firma se specijalizirala za različite aspekte IT sektora, uključujući web dizajn, izradu web shopova, mobilnih aplikacija, softverskih rješenja, digitalni marketing, grafički dizajn, kao i foto i video produkciju. Njihova posvećenost kvaliteti i inovacijama ih čini liderima u oblasti informacionih tehnologija, pružajući kreativna i pouzdana rješenja svojim klijentima. Trenutno, IT TECH doo ponosno sarađuje s preko 150 klijenata iz cijelog svijeta, a taj broj konstantno raste iz dana u dan.